Hip Hop Magazín

Párty Tanec

Pražská breakdance crew Sklepní Chapter vás zve 25.11-26.11 na taneční soutěž Quality Check

16.10.2017

Pražská breakdance crew Sklepní Chapter vás zve 25.11-26.11 na taneční soutěž Quality Check

Patříš mezi příznivce tance? Pokud ano přinášíme ti další tip, kam zavítat o jednom z listopadových víkendů. Pražská breakdance crew Sklepní Chapter totiž 25.11 – 26.11 pořádá taneční soutěž s názvem Quality Check. Jedná se o dvou denní akci pro všechny věkové kategorie, kde se první den budou pořádat breakdance battly pro děti i dospělé tanečníky a druhý den bude věnován workshopu.

V porotě usedne světoznámý světoznámý b-boy a DJ Renegade z UK, zakladatel taneční skupiny Soul Mavericks crew. Za gramce se postaví v současné době nejlepší český breakin DJ JASTY. Můžete se těšit na velmi bohatý program a přesný line up s tím, že poslední událost této akce bude zmiňovaný workshop, který bude velmi přínosný pro mladou generaci a zároveň to bude i feedback z předchozího dne, kde se každý tanečník může zlepšit v tom, co mu nešlo a odnést si i tak mnoho dalších zkušeností a rad, který bude vést přímo B-boy Renegade.

Pro více informací kontroluj facebook událost zde!

Chceš zažít neopakovatelnou atmosféru, ukázat svůj skills a ověřit svou kvalitu? Neváhej, dojdi na QUALITY CHECK a podpoř scénu a kulturu!


    Written by:



    Leave a comment

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.