Hip Hop Magazín

Hudba

Ostravská sebranka „COTIJE“ má venku nový letní hit pojmenovaný po hlavním herci seriálu Beverly Hills 90210

2.7.2020

Ostravská sebranka „COTIJE“ má venku nový letní hit pojmenovaný po hlavním herci seriálu Beverly Hills 90210

Beverly Hills 90210 je americký televizní seriál natáčený v letech 1990–2000. Byl stvořen dvojicí producentů – Aaronem Spellingem a Darrenem Starem. Příběh vypráví o životě party mladých, většinou bohatých lidí ze známého města Beverly Hills u Los Angeles. 

Byly by jste dnes schopni vyjmenovat aspoň tři významné postavy tohoto dojáku? Co takhle Jason Bradford Priestley a.k.a. Brandon Walsh? Tento ksicht vám z paměti určitě nezmizel co? Vypadá to, že dotyčný si našel své fanoušky i v ocelovém městě… Trojice Yoga Spank, Raklo Rukono a Tenki tvořící nově crew s názvem COTIJE mají dotyčného tak rádi, že po něm dokonce pojmenoval druhou vlaštovku ze svého nadcházejícího alba #TGMBC.

Jedná se o skladbu doprovázející i „bláznivý“ klip, který byl vytvořen v době státem nařízené karantény z důvodu celosvětové pandemie viru COVID-19. V době kdy byly zavřeny školy, většina obchodních center, obchodů a kulturních zařízení. Osobám samostatně výdělečně činným byla činnost zakázána. Bylo povoleno scházet se v maximálním počtu tří osob.

Cílem bylo odlehčit situaci a odvést pozornost jinam než na neustále strašení v TV. Úkol splněn… Co myslíte? Tanečky, blaznivé bubny, rapující burgery s rozteklým čedarem a další záznamy přímo ze studia Busty Dust… Sedej do křesla, volume doprava a vychutnej si tento správně ulítlý fresh materiál.




    Written by:



    Leave a comment

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.