Hip Hop Magazín

Hudba

Z nažhavených pánvi se již brzy bude servírovat. Food Addictors pro vás chystá nejedno překvapení

11.11.2018

Z nažhavených pánvi se již brzy bude servírovat. Food Addictors pro vás chystá nejedno překvapení

Štvou tě neustále opakující se texty o drogách, penězích, párty a podobné klišé témata? Co takhle zvednout pokličku od hrnce a poslechnout si jedinečný gastro projekt z pohledu profesionálů? Tvá odpověď zní: „Proč ne?“ Nalaď se tedy díky novému projektu Food Addictors na koncept života kuchaře, kde každé slovo z alba je prožité s potem na čele a deska je tak ve finále odrazem toho co Fenix Flame a Van Hand prožili. Dvanáct skladeb, které ti na stůl přinesou předkrm, hlavní jídlo i dezert by určitě tvému uchu uniknout neměli.

Foto by (c) Patrik Jursa

Album s názvem Á la carte koluje mezi posluchači už nějaký ten pátek, tudíž si každý zajisté našel své sousto, do kterého se pevně zakousl. S jakým ohlasem se doposud setkali samotní autoři?

Zdravíme všechny fans Food Addictors a HHStage. Album je necelé dva měsíce venku po releasu, ohlasy jsou vesměs pozitivní. Jsme rádi, že se nám dostává feedback i z širších řad posluchačů a to nejen od fanoušků hip hopu. Naše první album „A la Carte“ může znít pro většinu posluchačů spíš jako boombap záležitost, avšak naše následující album, které připravujeme ve studiu, bude obsahovat z větší části modernější sound jako je trap či afro trap. Rozhodně se máte na co těšit.

U nás v redakci zvítězila trojice skladeb: 5 smyslů, Family Style či Mám rád. A právě třetí jmenovaná se ve středu (14.11.2018) dočká své youtube premiéry. To však není vše, co vám chceme s úsměvem a radostí sdělit. S kluky jsme se totiž domluvili, že trochu oprášíme výzvu „remix contestu“ a právě této skladbě dáme díky všem zúčastněným producentům spoustu dalších a určitě zajímavých kabátů. Více informací ohledně této soutěže či výzvy vám sdělíme již brzy.

Foto by (c) Patrik Jursa

Stále nejsme u konce. V našem posledním publikovaném článku jsme totiž zmínili i nový videoklip, který by měl již brzy spatřit světlo světa. V jaké fázi se momentálně nachází a jak jsou kluci spokojení s výsledkem?

Momentálně jsme ve fázi, kdy je klip natočen a sestříhán, čeká se na finální color grading. Z pohledu nás dvou mělo natáčení hladký průběh a jsme nadmíru spokojeni. I když jsme si opět naložili klasicky šibeniční termíny, ale i tak se vše zvládlo. Ve chvíli kdy máte kolem sebe profíky a super zázemí tak vše probíhá bez problémů. S tímhle trumfem jdeme dopředu a sami cítíme, že dělat věci pořádně a ne jen tak abychom je dělali, je ta správná cesta. Od začátku nám šlo o kvalitu a ne o kvantitu, protože máme pocit, že jen takhle se může člověk v dnešní době odlišit . Tímto by bylo fajn poděkovat všem lidem, kteří se jakkoli zúčastnili na natáčení videoklipu Full house. Moc si toho vážíme, jsme rádi že nás podporujete a jste toho součástí. Stay tuned.

Jak hodnotí práci kluků před kamerou samotný režisér Pavel Soukup? Odvedli svou práci bez problémů?

V kuchyni bývá ostřejší režim než na place. Oproti kuchařům jsou filmaři vlastně ufňukané slečinky. Van Hand i Fenix Flame jsou neuvěřitelně disciplinovaní a v každém směru profesionální, jak kuchaři, tak i rapeři. Svojí hudbu i klipy ladí jako svoje menu a minimálně při vzniku klipu FULLHOUSE prokázali, že umí uvařit z téměř ničeho neobyčejný zážitek. Prokázali smysl pro invenci a kreativitu, o které by se jiným interpretům mohlo jen zdát a během svého vlastního výkonu před kamerou stihli ještě nakrmit třicetičlenný štáb (ano všechno jídlo, co uvidíte v klipu, se skutečně snědlo). Jejich „gastrorap“ je jedinečný, stejně tak jejich fenomenální nasazení.

Foto by (c) Patrik Jursa

Zajímá-li tě náhled na probíhání již zmíněného natáčení, máme pro tebe díky šikovného fotografa Patrika Jursy pár střípků. Jako třešničku nakonec, zde máme společně s chalany i velké poděkování a to Makro akademii, která stojí všemi deseti za tímto projektem stejně jako naše redakce.

Foto by (c) Patrik Jursa


    Written by:



    Leave a comment

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.